Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 6 اردیبهشت 1396 - 22:00

20
فروردین
آجیل ضد سرطان روده

آجیل ضد سرطان روده

محققان دریافتند که 69 درصد از خطر ابتلا به سرطان روده در مردهایی که در هفته، سه یا بیشتر آجیل مصرف کرده بودند نسبت به افرادی که هیچ نوع آجیلی در رژیم غذایی شان نبود، کمتر شده است.

تحریریه زندگی آنلاین-گروه ترجمه

 

مصرف آجیل، فواید بسیاری همچون کاهش خطر چاقی، دیابت و بیماری قلبی دارد. اکنون یافته‌های جدید نشان داده است که رژیم غذایی سرشار از دانه‌های خوراکی می‌تواند خطر ابتلا به سرطان روده را در فرد کاهش دهد.

محققان در تحقیقی با تجویز 15 گرم مصرف آجیل، متوجه کاهش این خطر در زن ها و مردها شدند. اگرچه محققان در بررسی شان از انواع آجیل استفاده کردند، در این تحقیق بیشتر افراد شرکت کننده، بادام زمینی را بیش از هر نوع آجیل دیگر مصرف کرده بودند.

محققان دریافتند که 69 درصد از خطر ابتلا به سرطان روده در مردهایی که در هفته، سه یا بیشتر آجیل مصرف کرده بودند نسبت به افرادی که هیچ نوع آجیلی در رژیم غذایی شان نبود، کمتر شده است.

بنابراین تحقیق، زنان هم با مصرف دانه‌های خوراکی سه یا بیشتر در هفته، 81 درصد کمتر از کسانی که آجیل مصرف نکرده بودند، به سرطان روده مبتلا می‌شوند.  

مصرف آجیل، خطر ابتلا به سرطان روده در تمام قسمت های مختلف روده را کم می کند.

برچسب ها: تغذیه سالم، تناسب اندام، رژیم غذایی مناسب، آجیل و خشکبار، آجیل و سرطان روده تعداد بازديد: 80 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز